Numerologisk Tolkning

Kunne du tænke dig at lære dig selv bedre at kende? Er du nysgerrig på dine medfødte styrker og potentialer? Vil du vide, hvilke gaver har du med, som skal foldes ud i det her liv? Så er den personlige numerologiske tolkning måske noget for dig.

Hvad er en personlig numerologisk tolkning?

Den personlige numerologiske tolkning er til dig, der er nysgerrig på numerologi, og hvad det kan fortælle om dig, men måske ikke er klar til at skifte dit navn. Ved at forstå den viden, der ligger til dig i numerologien, vil det give mere mening for dig, hvorfor du er, som du er, hvad du skal bruge det til, og hvordan du nemmest trives og bedst bidrager i livet.

 

Med en numerologisk tolkning vil du:

  • Lære dig selv bedre at kende

  • Få belyst de mest synlige temaer i dit liv

  • Blive klogere på dine styrker

  • Opdage hvor dine udfordringer ligger

  • Få indsigt i din personlige numerologiske gaver, dine livsformål og livslektioner.

Klassisk numerolog Kristine Eivor

Hvad indeholder en personlig numerologisk tolkning?

Vi har alle forskellige veje i livet, og et navneskifte er ikke for alle, men derfor kan du sagtens få  glæde og gavn af den numerologiske viden om dig. Der ligger et skatkammer af viden i dit numeroskop, en viden som de færreste kender til. Ved at få det numerologiske perspektiv på dig selv, kan du gå på opdagelse i dine styrker, udfordringer og gaver. 

En numerologisk tolkning indeholder viden om din grundenergi, dine livsformål, dine livslektioner og de typiske temaer i dit liv (ofte møder vi de samme udfordringer igen og igen). Du får også viden om dine styrker, dine udfordringer og dine potentialer. 

Ved en numerologisk tolkning får du ikke forslag til nye navne, jeg koncenterer mig udelukkende om, hvad du kommer med, og hvad du står i nu.

 

Hvordan foregår en personlig numerologisk tolkning?

Den numerologiske tolkning foregår ved, at du, efter aftale, sender mig din fødselsdato og dit fulde navn. Jeg laver en tolkning, som jeg efterfølgende indtaler på en lydfil, og sender til dig på mail.

I lydfilen vil jeg komme ind på din grundenergi, dine livsformål, dine livslektioner, typiske temaer i dit liv, dine udfordringer, dine styrker og dine gaver. Lydfilen varer ca. 20 min.

 

 

Hvad koster en  numerologisk tolkning ?

En personlig numeroligsk tolkning koster 770kr*

 

Sådan får du fat i mig:

Du er velkommen til at sende mig en sms på tlf 28921992.

Du kan også kontakte mig på instagram

 

*Når du har modtaget en numerologisk tolkning af mig, og senere beslutter, at du vil have en fuld navneskiftesession, så får du 10% rabat på den session.