Numerologisk navneskifte

Hvis du genkender følelsen af, at livet godt må være lidt lettere, at livet godt må indeholde lidt mere sjov, lidt mere flow eller lidt mere glæde – så lad os tage en snak, og se om det numerologiske navneskifte er for dig.

Opgradering af dig selv, dine muligheder og dine ressourcer

Dybest set handler et numerologisk navneskifte om, at få nye muligheder og ressourcer til at opgradere dit liv på alle områder.

Vi kan gennem et navneskifte løfte din energi, eller vibration, til et nyt og højere niveau. Hvis du drømmer om, at livet bliver lidt sjovere, lidt lettere og du er klar til mere flow, så er et navneskifte måske vejen for dig.

Når jeg som numerolog arbejder med dine navneenergier, så tager vi fat med den store skovl. Et navneskifte er en radikal ændrig af din måde at være i verden, din evne til at tiltrække mere gunstige omstændigheder og tage livet til næste niveau. Du skal være forberedt på store forandringer i både dig selv og din omverden.

Stop med at løbe panden mod den samme mur igen og igen

Hvis du kigger dig selv efter i sømmene, så vil du med garanti finde mønstre i de udfordringer, du har mødt livet igennem. Der vil uden tvivl være en rød tråd i de omstændigheder, du tiltrækker, og de mennesker du omgiver dig med. Ved at foretage et numerologisk navneskifte, så laver vi sammen en ny rød tråd til dig. Det er en rød tråd, hvor du har større indflydelse på, hvordan livet kan udforlde sig.

Gennem et numerologisk navneskifte har du mulighed for selv at vælge, og tage ansvar for, hvilken retning dit liv skal tage. Sammen finder vi det mest optimale numeroskop til dig, som vil sende dig afsted på nye og spændende eventyr.

Er du mester i at spænde ben for dig selv?

Vi har det med, som mennesker, at stille os under et usynligt glasloft. Vi sætter begrænsninger for, hvor glade vi må være, hvor mange penge vi må tjene, hvor godt vi må passe på os selv, hvor meget lykke vi fortjener, og hvor højt vi må elske os selv. Måske det meste er tillært gennem en barndom og ungdom, hvor vi har skabt en masse begrænsende overbevisninger om os selv, ved at lytte til og spejle os i, en omverden, der ikke altid er nærende for os. Det vil uundgåeligt hænge sammen med de energier, du har i dit nuværende eller tidligere numeroskop.

Dybt inde må vi have tillid til, at det var sådan det skulle være, og at det ikke kunne være anderledes, hvor meget vi end ønsker det. Til gengæld behøver det ikke fortsætte. Måske er du klar til at foretage et skifte i dit liv, hvor alle de gamle overbevisninger skal udskiftes, og det usynlige glasloft smadres. Hvis du er klar, så er jeg lige her til at hjælpe dig på vej.

Hvad indeholder en numerologisk navneskiftesession?

· En tolkning af både din grundenergi, din essens og dit livsformål

· En gennemgang af dit gamle numeroskop, så jeg kan se, hvor du kommer fra

· Et nyt numeroskop, som passer til din essens og dine ønsker

· Navnelister med dine nye muligheder. Du vælger altid selv dine nye navne

· Årstalsrækker med noter for de næste 5 år

· Information og pdf omkring udrensning af dit gamle numeroskop

· Praktisk information omkring navneskifte

Livet må godt være let, legende og du må godt vælge den nemme løsning.

Et numerologisk navneskifte er ikke nødvendigvis en nem løsning, og det er ikke et quick fix. Det betyder heller ikke et liv uden udfordringer. Det kræver mod at gå nye veje i livet. Men på sigt, så vil det betyde, at det bliver nemmere at være dig. Du skal tage ansvar for din nye retning, aktivt bevæge dig derhen, hvor du gerne vil. Forskellen på før og efter et navneskifte er, at du tiltrækker andre omstændigheder, og du vil have stærkere og tydeligere ressourcer, til at håndtere de udfordringer som livet nu engang byder os.

Jeg vil elske at følge dig på din vej

Du har mulighed for at vælge et navneskifte, gå ud af døren med de bedst mulige ressourcer, og så er alt godt. Min erfaring siger mig dog, at langt de fleste har glæde af, at vi mødes igen løbende, og tager en snak om, hvordan det går. Det giver dig mulighed for at få besvaret spørgsmål under din udrensning (som godt kan virke både svær og forvirrende), blive holdt lidt i hånden, og det giver dig mulighed for at lære dine nye energier bedre at kende. At være nysgerrig på, og at kunne genkende din vej er afgørende for det bedste resultat. Derfor vil jeg til hver en tid anbefale, at vi ses flere gange.

Hvordan mødes vi?

Jeg har lokale på en smuk gammel gård på Christianshusvej 185 i Hørsholm. Her er jeg en del af et større fællesskab med healere, medier, en stressvejleder og andre spændende mennesker. Har du ikke mulighed for at møde op i Hørsholm, så kan vi mødes via Zoom.

Hvad koster det?

· 2 timers navneskiftesession koster 3.700kr.

· Efterfølgende samtale koster 700kr for 55 min.

· En navneskiftesession plus 3 samtaler koster i alt 5500kr. (du sparer 300kr)

“At opleve hvordan et menneske føler sig set og forstået for måske første gang nogensinde er en kæmpe fornøjelse”

Numerolog Kristine Ellenorah

Hvem er Kristine Ellenorah?

Jeg er uddannet Klassisk Numerolog ved instituttet for numerologi. Derudover har jeg en 2-årig lifecoach uddannelse fra ID academy, og jeg har en uddannelse i Feng Shui.

At få lov at vise mennesker deres potentiale, give dem en ny retning, støtte dem undervejs og se dem begynde at skinne igen, er en kæmpe glæde for mig.

Udover arbejdet som numerolog og vejleder, så driver jeg og min partner, virksomheden Villa Lovis. Villa Lovis er en webshop, hvor du kan finde håndlavede smykker, krystaller og andre lækre sager, som inspirerer både kvinder og mænd til at nære sig selv, omgive sig med de bedste energier, og få krystallers støtte med på vejen i livet.

Se ogsåNumerologiske armbånd

Personligt kan jeg fortælle, at jeg bor i Hørsholm med min mand, som jeg har været sammen med i 23 år. Sammen har vi teenage tvillinger og den sødste lille hund. Vi har boet en del år i udlandet, og jeg har arbejdet som selvstændig det meste af mit voksne liv. Jeg har taget min del af barske udfordringer i livet, så jeg er ved at være 100-meter mester i at komme ovenpå igen.

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke tid til session.

Mail: lovis@villalovis.dk

Sms: 28921992

Instagram: kristine_ellenorah

Vil du modtage vores nyhedsbrev? Tilmeld dig her