Kontakt

Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du vil booke en tid, har spørgsmål til en vare, en session, vores webshop eller noget helt andet.  

Kontakt Kristine hvis du har spørgsmål eller vil booke en tid til:

  • Numerologisk navneskifte
 

Mail:    lovis@villalovis.dk

Sms 28921992

eller send besked på instagram til kristine_ellenorah

 

Har du spørgsmål til vores webshop, varer eller noget helt andet så kontakt os på :

info@villalovis.dk

Skriv til os på Instagram

Send en privat besked i facebook gruppen 


Vil du modtage vores nyhedsbrev? Tilmeld dig her

Butikken i Fredensborg.

 

Du er også altid velkommen i vores lille butik i Fredensborg, hvor vi er en del af et større butiksfællesskab. Du vil altid kunne finde smukke Krystaller, håndlavede Krystalsmykker, Tarotkort og meget mere.


Åbningstider i butikken, No 16, Jernbanegade 16, i Fredensborg

  • Mandag: 10-18
  • Tirsdag: 10-18
  • Onsdag: 10-18
  • Torsdag: 10-18
  • Fredag: 10-18
  • Lørdag: 10-15
  • Søndag: 11-15 

Hos Villa Lovis får du støtte hvad enten, du ønsker at ændre på noget i dit liv, få afklaring eller overkomme udfordringer. Vores ønske er at hjælpe dig til at løfte dig selv, vælge dig selv til, og huske på, hvor vigtigt det er, at du prioriterer pauser og selvkærlighed. Vi giver dig værktøjer og ressourcer til at nære dig selv først.

Vi tilbyder forskellige sessioner såsom Afdøde kontakt, Clairvoyance,  numerologisk navneskifte, Stressvejledning og Healing.

Villa Lovis er også en Krystal butik.

Vores ønske med vores produkter er, at de kan give dig støtte, og være anledning til en pause i løbet af dagen. Enten ved at tage et armbånd på, der passer til det, du skal på dagen, sætte dig ned i 5 minutter med en krystal og fokusere, tænde en røgelsespind med en særlig intension, bære øreringe eller en mala, der støtter din energi. Det handler om at passe på dig, støtte dig, lade den gode energi vokse, og mærke behovet for en selvkærlig og nærende pause til dig. 

Vi har et lækkert udvalg af krystaller, både dem de fleste kender, men bestemt også nogle mere sjældne af slagsen. Vi har en del lommesten, som man ikke finder mange andre steder. Vi er kendt for vores altid høje kvalitet, så du kan altid regne med at få de fineste krystaller tilsendt. 

Velkommen indenfor i krystalbutikken Villa Lovis. Se mere på vores webshop her